dddff
BelföldTop cikk

160 milliós heroinszállítmányt fogtak a rendőrök

Jókora adag heroint foglalt le a rendőrség csütörtökön a Police.hu beszámolója szerint. Albán férfiak Tompa közúti határátkelőhelyen jelentkeztek belépésre egy személyautóval október 26-án 3 órakor, ám az útlevelet ellenőrző rendőrnek feltűnt a gyanús viselkedésük, ezért a jármű alapos átvizsgálása mellett döntött.

A fekete Volkswagen ellenőrzése közben a rendőr észlelte, hogy az alvázon az egyébként nyitott kardánalagutat behegesztették. A rejtekhelyről a rendőrök 20 darab – barna színű port tartalmazó – csomagot emeltek ki, amelyek súlya összesen 10 770 gramm. A helyszínen elvégzett gyorsteszt valamint az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a megtalált anyag heroin, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 160 millió forint.

A nyomozók a két albán férfit elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottakkal szemben a nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja le.

Teljes cikk

Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Close