dddff
BelföldTop cikk

A Király utcán mobilt, a körúton pénztárcát loptak: őket keresi a rendőrség

Friss hírek, információk és sok minden más, ez a YooJooz

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Lopás miatt két ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.

Az egyik férfi még augusztus 7-én egy Király utcai gyorsétteremből lopta el az egyik alkalmazott – pulton felejtett – mobiltelefonját. Az ismeretlen férfiről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.

© police.hu

A másik eset szeptember 1-jén történt Budapest XIII. kerületében, egy Szent István körúti vendéglátóhelyen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi a székre akasztott táskából ellopott egy pénztárcát a benne lévő okmányokkal és pénzzel együtt.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid barna hajú, a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű zakót, kék hosszú ujjú fehér inget, kék színű hosszú nadrágot viselt.

Az elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételt készített:

© police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. és XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Teljes cikk
INGATLANNEGYED.HU hirdess ingyen, egyszerűen.

Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Close