dddff
Tech

Akitől a legkevésbé várnánk: az Apple társalapítója nem bízik az iPhone X-ben

Biztos, hogy nem anyagi megfontolások állnak Steve Wozniak szavai mögött, nevezetesen, hogy egyelőre nem frissít az iPhone X-re.

Steve Jobs és Steve Wozniak együtt alapították az Apple-t, Wozniak még kilenc évig ott is dolgozott. Ha tehát valakinek, neki igazán hinnie kell az almás cég újdonságaiban, nem véletlen, hogy hosszú évek óta iPhone-ja van. Most viszont egy interjúban azt mondta, eltérően az eddigiektől (mikor már az első nap megvette az új iPhone-t), az iPhone X esetében inkább kivár. Tökéletesen elégedett ugyanis az új iPhone 8-ával, mondta, és hozzátette, hogy bár lényegében ugyanaz, mint az iPhone 7 volt, ami lényegében ugyanaz, mint az iPhone 6 volt…

Apple co-founder Steve Wozniak says he won't be upgrading to the iPhone X right away from CNBC.

Wozniak a CNBC-nek adott nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki a Face ID-val kapcsolatban, nem biztos ugyanis abban, hogy megfelelően fog működni az arcfelismerés. Így az iPhone X lesz az első iPhone, amelyre nem frissít azonnal. Viszont a felesége rögtön meg fogja venni, így azért Wozniak is testközelből figyelheti, hogyan teljesít a jubileumi eszköz.

Bár az Apple folyamatosan hangoztatja az iPhone X újdonságait, többek között az éltől élig tartó OLED kijelzőt, az arcfelismerést, az animojikat (amely szó használatáért már be is perelték a céget), úgy tűnik, Wozniakot egyelőre nem tudta meggyőzni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Close