dddff
Sport

Darts: Másfélszeres pénzt nyerhetünk Wrighttal és Gurneyvel

Elképesztő papírforma esőt hozott az első forduló, a favoritnak tartott játékosok 94 (!) százaléka győztesként hagyta el a színpadot. A felső ágon már a nyolcaddöntős viadalok is lezajlottak, ahol szintén nem történt különösebb meglepetés. Ugyan az 5. kiemelt Jelle Klaasen kiesett, de az oddsok alapján ez volt várható.

Európa-bajnokság, 3. játéknap (szombat)
Fogadási határidő Mérkőzés 1 2
20:00 Michael Smith-Benito van de Pas 1.60 2.10
21:00 Rob Cross-Dave Chisnall 1.65 1.95
22:00 Stephen Bunting-Daryl Gurney 3.05 1.30
23:00 Peter Wright-Jonny Clayton 1.16 3.90

Szombaton Peter Wright és Daryl Gurney továbbjutása fizeti a legkevesebb pénzt, előbbire 1.16-szoros, utóbbira 1.30-szoros szorzón fogadhatunk. Wright azzal a Jonny Claytonnal néz farkasszemet, aki utolsó helyen kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra, ugyanakkor az első körben ihletett formában dobált és 102.80-nal a legmagasabb körátlagot érte el. Akár még félni is lehetne tőle, viszont a skót iszonyatosan stabilan dobál, nem jellemző rá, hogy major tornákon ilyen meccset elveszítsen, ráadásul Clayton sem tartozik a nagy skalpvadászok közé, arról már nem is beszélve, hogy nyolcaddöntőben már nem hat, hanem tíz leg kell a továbbjutáshoz, tehát még nehezebb borítani a papírformát.

A Gurney-fanoknak már lehet jobban kell majd izgulniuk kedvencükért, hiszen Stephen Bunting személyében nem egy nyeretlen kétéves lesz az ellenfele, bár tény, hogy az angol jó ideje nem tudja azt a pazar formáját hozni, amivel berobbant a PDC-mezőnyébe. Sokszor a végjátékok nem stimmelnek nála, ezért is kellett az önbizalmának, hogy Joe Cullen ellen sikerrel vívta meg a döntő leget. Biztosan nem lesz könnyű dolga Gurneynek, de ha úgy hozza a tömeget és a kiszállót, mint az első meccsén, akkor két-három leg különbséggel megnyerheti a meccset.

Lesz két ki-ki derbi is, Michael Smith és Benito van de Pas, illetve Rob Cross és Dave Chisnall között. Utóbbin mindkét játékos borzasztó meggyőző játékkal jutott tovább csütörtökön, így egy igazán kiélezett meccsre számítunk. Smith és Van de Pas sem varázsolt el minket, elég hullámzóan játszottak, ebbe a meccsbe így nem éri meg belenyúlni.

hatharom.com
Peter Wright-Krzysztof Ratajski Wright
Michael Smith-Natan Aspinall Gurney
@ 1.51
Fogadási határidő: 22:00
Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Ez is érdekes lehet

Close
Close