A YooJooz csoport központja.

Él a gyanú, nem is maláriás a Fradi játékosa

0 31

Él a gyanú, nem is maláriás a Fradi játékosa

Pénteken jött a hír, hogy az előző év legszebb gólját szerző ferencvárosi Joseph Paintsil maláriás, magas láza van. Ghánában kezelik, pihennie kell.

A Fradi vezérigazgatója, Orosz Pál kapcsolatba szeretett volna lépni vele, de nem tudta elérni.

A ferencvárosi Joseph Paintsil (j) és Kire Ristevski a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros - Vasas mérkőzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én.A ferencvárosi Joseph Paintsil (j) és Kire Ristevski a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros – Vasas mérkőzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én.Fotó: Kovács Tamás

"A játékost nem tudtuk elérni. Az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni, azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt – hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg" – mondta a tv2-nek.

Paintsil határozott idejű munkaszerződése alapján már Budapesten kellene lennie, csakhogy a belga Genk is szívesen látná, és a belgák már arról beszéltek, hozzájuk szerződik.

A 19 éves futballista jó szezont zárt, kiemelkedett a Fradiból.

Teljes cikk

(A cikk a index.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply