A YooJooz csoport központja.

Figyelem! Telekom felhasználókra vadásznak.

0 41

A mai nap derült fény arra, hogy  még mindig próbálkoznak különböző csaló szervezetek, személyek emberek átverésével emailben kiküldött hamis számlakérővel.

A legfrissebb a Telekomos hát ha valaki megijed és befizeti, rákattint a linkre történet.

Konkrétan ezt, vagy ehhez hasonló üzenetet kaphat..: (NE KATTINTSON A LINKRE, NE FIZESSEN BE SEMMIT!)

 

TISZTELT ÜGYFELÜNK

Az on reeszere uj szamlat allitottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megaz online ugyfelszolgalaton belepes utan reszletesen atnezheti a szamlan szereplo teteleket, valamint lehetosege van a szamla kiegyenlitesere tobb kenyelmes befizetesi modon is.

A szamlat nem fizettek meg.

Folyoszamla : 101463129

Szamla sorszama : 5371014631290029

Fizetesi hatarido : 04/01/2018

Statusz : Befizetesre var

Fizetendo: 1.315 Ft

Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elofizetes velunk automatikusan kikapcsol

Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan

Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez

Befizetem

udvozlettel,
Telekom

 

 

A domain már több éve be van jegyezve, de valószínűleg ártatlan domainekre, tárhelyekre tettek fel fileokat, amiknek segítségével meg tudják szerezni a Telekom felhasználók belépési adatait.

Ezt úgy tudják elérni, hogy a Telekom belépési oldalára teljesen hasonló oldalt telepítettek fel egy valószínűleg ártatlan üzlet tárhelyére, ahol ha a gyanútlan személy megadja az adatait, akkor azt fel tudják használni is akár a későbbiekben, és vagy a jelszóval még több mindent el tudnak érni, csalni.

A linkre kattintva a Telekom belépési oldala látható, viszont igen egyszerűen felépítve, rengeteg menü, rengeteg információ hiányzik, ami már gyanús is lehet, nem beszélve a domian névről, ami egyértelművé teszi a dolgot.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy minél több emberhez eljusson a hír, mi szerint a Telekom nem küld soha ilyen jellegű emailt, tehát senki ne kattintson és ne adjon meg személyes adatokat.

Leave A Reply