A YooJooz csoport központja.

Itt egy viselhető eszköz, amelyhez nem kell akkumulátor

0 32

Bejelentettek egy körömnyi viselhető eszközt, amelyhez nincs szükség akkumulátorra, igaz, csak két hétig használható.

A neves kozmetikai cég, a L’Oreal a CES 218-on mutatta be a világ első viselhető eszközét, amelyhez nincsen szükség akkumulátorra. Egy körömre erősíthető kis eszközről van szó, amelyik állandóan tájékoztatja viselőjét az UV-sugárzás erősségéről, és figyelmeztetést ad, ha már sok a jóból.

A L’Oreal UV Sense okostelefonokkal (iPhone-okkal, androidos készülékekkel) párosítható, és egy ezeken futó appon látható az aktuális jelentés. Hangos figyelmeztetés is érkezik, ha az eszköz viselője túl sokat tartózkodna a napon. A L’Oreálnál remélik, hogy a figyelmeztetés hatására sokan fogják használni a cég fényvédőit.

© YouTube/Cnet

Az UV Sense annak köszönhetően tudott egészen apró (2 mm vastag és 9 mm széles) lenni, hogy nem kell hozzá akkumulátor. Csodák persze nincsenek, ez az eszköz sem örökéletű, körülbelül két hét után fogy ki a szuszból, szóval érdemes több példányt is bevásárolni belőle. Idén nyáron tervezik a viselhető amerikai premierjét, 2019-re pedig a globális értékesítést. Az árról egyelőre nem tudni, de a kéthetes működési idő miatt feltehetően nem lesz túl magas.

Teljes cikk

(A cikk a hvg.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply