A YooJooz csoport központja.

Két óra kellett csupán, és elfogyott az összes homokkőfehér OnePlus 5T

0 24

Limitált kiadásnak tervezte a OnePlus a homokkő színű OnePlus 5T-t, és olyannyira limitált lett a kínálat, hogy nem egészen két óra alatt az összes példány gazdára talált.

Úgy tűnik, a felhasználók kedvelik a szép színekbe öltöztetett telefonokat, ezért is választanak időnként új színváltozatokat a gyártók egy-egy kedvelt modellnél. A OnePlus is így tett, vitték is mint a cukrot a lávavörös OnePlus 5T-t, most pedig a gyártó egyik hivatalos tweetjéből az derült ki, hogy a homokkő fehér OnePlus 5T is elfogyott nem egészen két óra leforgása alatt.

© Twitter/OnePlus

Mondjuk azt azért nem ártana tudni, hogy ez pontosan hány példányt is jelent, mert így azért nehéz eldönteni, milyen eredményt könyvelhetünk el. Egyelőre még azt sem tudni, hogy lesz-e újabb szállítmány a fehér színű változatból, a lávavörösből mindenesetre több is volt. Igaz, a homokkő fehér telefont a OnePlus kifejezetten limitált szériaként emlegette, így könnyen lehet, hogy tényleg csak az alatt a két óra alatt lehetett ilyen színű készülékhez jutni.

De ne keseredjen el, aki most lemaradt a homokkő fehér színről, volt már példa arra a OnePlus történetében, hogy egy limitált szériás szín (Soft Gold) olyan sikeres volt, hogy a OnePlus később bevezette a hivatalos színválasztékba.

Teljes cikk

(A cikk a hvg.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply