A YooJooz csoport központja.

Lebukott a BMW és a Land Rover sofőrje – két lopott autót is kiszúrtak az ártándi határőrök

0 8

Két lopott autót is lefoglaltak az egyenruhások az ártándi határátkelőnél: a BMW-vel el akarták hagyni Magyarországot, a Land Roverrel viszont épp beléptek volna.

Egy román férfi 2018. január 6-án 8 óra körül egy BMW típusú személyautóval akarta elhagyni az országot Ártánd Közúti Határátkelőhelyen. A gépjármű ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a portugál hatóság körözi. A rendőrök előállították a sofőrt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, a körözött angol forgalmi rendszámú gépkocsit pedig lefoglalták.

© police.hu

Egy román férfi 2018. január 9-én 10 óra körül egy angol forgalmi rendszámú Land Rover személyautóval akart belépni az országba Ártánd Közúti Határátkelőhelyen. A jármű ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a gépkocsi szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt az angol hatóság körözi. A rendőrök előállították a sofőrt a Biharkeresztesi Rendőrőrsre, a körözött terepjárót pedig lefoglalták.

© police.hu

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Teljes cikk

(A cikk a hvg.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply