dddff
Tech

Melyik mekkora? Itt a legújabb csúcstelefonok méret-összehasonlítása

Nincs okunk panaszra, egymás után jönnek a jobbnál jobb telefonok, így itt az ideje egy újabb méret-összehasonlításnak is.

Az okostelefon-vásárlás során kinek-kinek más az elvárása. Van, aki a kisebb, tényleg zsebre vágható modelleket kedveli, mások inkább a valóban nagy kijelzős phableteket részesítik előnyben.

A Phone Arena rendszeresen összehasonlítja a telefonokat méretük szerint, folyamatosan bővítve a listát az újabb modellekkel. Minthogy jó pár csúcstelefon jelent meg mostanában, például a Samsung Galaxy Note8, a Google Pixelek frissített, 2-es számmal jelölt változatai, az iPhone 8-ak, valamint hamarosan az iPhone X, illetve épp a napokban mutatták be a Huawei iPhone 8-kihívónak kikiáltott csúcseszközeit is. De persze említhetnénk még a HTC U11-et, az LG V30-at vagy akár az Essential Phone-t.

© Phone Arena

A Phone Arena oldalán először egymáshoz viszonyítva , de még nem életnagyságban nézhetjük meg a telefonokat (elölről és hátulról), viszont a Visual Phone Size Comparison oldalra kattintva valós nagyságukban, egymás mellett nézhetjük meg őket. A legjobb az egészben, hogy nem is kell az oldal összevetésére hagyatkoznunk, olyan telefonnal hasonlíthatjuk össze kiszemeltünket, amilyennel csak akarjuk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Close