dddff
BelföldTop cikk

Nagy egyetértésben ígérgetett az ellenzék szombaton

Bér- és nyugdíjemelést, az egyenlőtlenségek csökkentését és progresszív adórendszert ígért több ellenzéki párt vezetője a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete által szervezett fórumon Budapesten szombaton – számolt be az MTI.

Juhász Péter az Együtt elnöke (balra) és Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke a Magyar Köztisztviselõk Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) Ki mit ígér a közszolgálatoknak és a szakszervezeteknek? címmel rendezett pártelnöki fórumán a XIV. kerületi OKISZ Inkubátorházban 2017. október 28-án.Juhász Péter az Együtt elnöke (balra) és Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke a Magyar Köztisztviselõk Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) Ki mit ígér a közszolgálatoknak és a szakszervezeteknek? címmel rendezett pártelnöki fórumán a XIV. kerületi OKISZ Inkubátorházban 2017. október 28-án.Fotó: Bruzák Noémi / MTI

A fórumon Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Hegedűs Lorántné jobbikos országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelöltje és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője is részt vett. A politikusok egyetértettek abban, hogy az ország kettészakadt, az alul lévőket fel kell emelni, a jelenleginél jóval több pénz kell az oktatásban, egészségügyben. Szerintük mindennek meg is lehet a fedezete, ha a Fidesz leváltásával véget vetnek a kormányzati korrupciónak és az értelmetlen, pazarló presztízsberuházásoknak.

Szél Bernadett a Lehet Más a Politika társelnöke a párt miniszterelnök-jelöltje (balra) és Boros Péterné az MKKSZ elnökeSzél Bernadett a Lehet Más a Politika társelnöke a párt miniszterelnök-jelöltje (balra) és Boros Péterné az MKKSZ elnökeFotó: Bruzák Noémi / MTI

Több felszólaló jelezte, hogy az ellenzéki pártok szakpolitikai programjai nem állnak messze egymástól és mindannyian kormányváltásnál többet, a politikai rendszer átalakítását akarják.

Teljes cikk

Részletek
aaaa

További hírek

Vélemény, hozzászólás?

Close