A YooJooz csoport központja.

Steven Segalt most nemi erőszakkal vádolják

0 27

Steven Segalt most nemi erőszakkal vádolják

Egy Regina Simons nevű nő azzal vádolja a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik meghatározó akciósztárját, hogy a Lángoló jég című film forgatásá megerőszakolta. Az esetre 1993-ban került sor, Simons szerint egy buliban, amit Segal a házában rendezett, de amire megérkezve azt látta, hogy kettesben vannak, és szó sincs semmiféle házibuliról. Segal nem sokat húzta az időt, és azonnal leteperte, majd közösülni kezdett vele. “Lefagytam” – mondta Simons a The Wrap online lapnak adott interjújában. “Iszonyú váratlan volt az egész, fel sem fogtam mi van. Bőgtem is, fájt mindenem. A pali háromszor akkora, mint én.”

MV5BMTAyMzgxNTAyMjdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDcwNDMzMjgx. V1 SY1000 SX10Fotó: imdb.com

A mormon vallású statiszta egy püspöknek mondta el, mi történt, aki azt tanácsolta neki, hogy hallgasson, mert a bélyeg örökre rajta marad majd és a mormon közösség kiveti magából. A Weinstein-botrány kipattanása után beszélt csak a rendőrséggel.

Simons az első nő, aki konkrét erőszakkal vádolja Segalt, de tavaly novemberben többen is, köztük Portia de Rossi, Julianna Margulies és Rae Dawn Chong színésznők is azt állították, hogy Segal a szállodai szobákban vagy az irodájában tartott meghallgatások során többször is zaklatta őket. Faviola Davis fotómodell szerint Segal 2002-ben dettó egy meghallgatáson viselkedett bunkón, fogdosta és szexuális jellegű ajánlatokat tett neki.

Segal egy vádra sem reagált egyelőre.

Akták

Zaklatási botrányok az Egyesült Államokban

Még 128 cikk az aktában

Töltés

Teljes cikk

(A cikk a index.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply