A YooJooz csoport központja.

Szeretne Face ID-t a telefonjára? Akkor majd idén vegyen új iPhone-t

0 25

A legújabb hírek szerint az idei valamennyi új iPhone-ban Face ID lesz, és talán az összes iPad, legalábbis az iPad Pro megkapja ezt a jellemzőt.

A Face ID a tavaly bemutatkozó jubileumi iPhone egyik különlegessége volt, azonban hamarosan már nem fog akkora unikumnak számítani. Az Apple megállapodott az LG Innotekkel, hogy a cég biztosítja a Face ID egységek (3D érzékelő modulok) egyenletes szállítását az új iPhone-okhoz 2018-ban. Ez azt is jelenti, hogy az összes idei iPhone, még a legolcsóbb modell is megkapja ezt a technológiát.

Idén lesz az első alkalom, hogy az iPadbe is beköltözhet az arcfelismerés, bár azt még nem tudni, hogy melyik modell fog először megjelenni. Vannak viszont, akik úgy vélik, hogy a Face ID csak az új ipad Pro jellemzője lesz. Az Apple jelenlegi két legfontosabb beszállítója az arcfelismerő technológiát illetően az LG Innotek és a Finisar.

© Apple

A jelenlegi LG-s megállapodás mögött ott húzódik egy 821 millió dolláros beruházás új gyártólétesítményekbe, ami lehetővé teszi több egység szállítását. Az LG-vel történő tárgyalásokon maga Tim Cook is részt vett, ami azért jelentős, mert általában nem foglalkozik személyesen az üzletekkel, ezt a felsővezetőkre bízza.

Az Apple ebben az évben várhatóan három új iPhone-t ad majd ki. Az iPadekkel kapcsolatban azt hallani, hogy újra tervezi a tabletet, ami vékonyabb és nagyobb kijelzős (szinte keret nélküli) lehet.

Teljes cikk

(A cikk a hvg.hu információit tartalmazza, a
yoojooz.hu nem vállal felelősséget az abban leírtakra vonatkozóan.)

Leave A Reply