AutóKözlekedés

Az Év Autója a Jaguar I-PACE

Alig telt el néhány hét azóta, hogy a Jaguar I-PACE elnyerte az Év Európai Autója címet, a New York-i Autószalonon újabb elismerést kapott a villanyautó. Ezúttal a 15 éves múltra visszatekintő Világ ÉV Autója díjat zsebelte be, egészen pontosan annak három kategóriájában is a legjobbnak bizonyult.

De akkor nézzük az adatokat..:

A hivatalos adatok szerint egyetlen feltöltéssel az autó 480km-t képes megtenni, azonban ez mint tudjuk csupán egy adat. A valóság ettől még azért eltérhet.

Álló helyzetből 4,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát., Ami nem mondható egyáltalán rossz teljesítménynek. Az I-PACE 90 kWh kapacitású akkumulátora nagy energiasűrűségű lítium-ion cellákból épül fel. A rendszer kialakítása és ultramodern hőszabályozási rendszere hosszú élettartamot, valamint hosszan fenntartható csúcsteljesítményt eredményez.

Ha pedig teljesítményről beszélünk, akkor említsük meg, hogy 400 LE van a kicsikében, a rendszerteljesítmény pedig 696 Nm.

S, hogy ez mennyibe kerül? 26.700.000 forinttól indul, felszereltségtől függően persze.

Ezért az árért pedig egy csodálatos autót kapunk kívül-belül, mely nem hagyta el eddigi teljesítményét, lendületét, exkluzivitását.

Related posts

Bud Spencer és Terence Hill legendás autóját akár te is megveheted

YooJooz

Bentley szerelmeseinek egy kis 635 lóerős Continental GT

YooJooz

Kíváncsi vagy, miként keres autót naponta 300 ezer ember?

YooJooz

Leave a Comment