AutóKözlekedés

Amerikai izomautó a SEMA show-on

Az autó szerelmeseinek van egy roppant jó hírünk, ugyanis hamarosan elkezdődik Los Angeles-ben a SEMA show, mely a tuningolt autók mekkája.

Az amerikai Chevrolet most egy elektromos izomautót fog bemutatni a  Chevy Camaro eCopo-t, mely 700 lóerős 4 db egyenként 79 kg súlyú 200 volt/db-os aksival van felszerelve. Nm 814.

Szóval egy brutális gépről van szó.

Az elektromos autók piacán egyre jobban éleződik a helyzet, egyre jobb és jobb teljesítményű aksikkal és egyre brutálisabb teljesítményű autókkal rukkolnak elő a gyártók.

Arról már nem is beszélve, hogy egyre több mindent már 3D technológiával is ki tudnak lényegében nyomtatni, ami egyre olcsóbb és biztonság szempontjából is egyre jobb autó-alkatrészeket használnak fel a gyártók. Ezek összhangjából következik, hogy egyre olcsóbbak lesznek az elektromos autók, így egyre több mindenki megengedheti magának, nem beszélve arról, hogy az állam is ad 1.5 millió forintot, persze ez lényegében szinte semmire nem elég. A támogatásról egy másik cikkünkben írunk.

Hogy az elektromos autóké lesz e a főszerep a közel és vagy távoli jövőben megjósolni nem lehet, hisz számtalan kísérlet van kibontakozóban, amik akár ezt az egyre nagyobb uralmat elvehetik tőlük.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, de addig is gyönyörködjünk a pompásabbnál pompásabb járgányokban.

 

Related posts

Mely autó márkák a legnépszerűbbek itthon?

YooJooz

Hamarosan még több elektoromos autó töltőállomás lesz elérhető

YooJooz

Kitiltották Barcelonából a legszennyezőbb autókat

YooJooz

Leave a Comment