HírekIngatlan

Egy 400 fős hostel nyílik a bulinegyedben

Első hostelét nyitja meg hamarosan Budapesten az a&o csoport. Európa egyik legnagyobb hostel lánca egy évig kereste a számára megfelelő épületet, melyet végül a VII. kerület frekventált részén találtak meg, a Cresa segítségével – szerepel a cég közleményében.

A századfordulón épült, korábban lakó, később iroda majd diákszálló funkciójú épületben, 108 szobát alakítanak ki, 412 férőhellyel mely elsősorban alacsonyabb árfekvésű szállást kereső turistáknak nyújthat szálláslehetőséget. A többágyas és családi szobákkal is rendelkező hostel várhatóan 2019 harmadik negyedévében nyitja meg kapuit a Csengery utca és Dob utca saroképületében.

“A megfelelő ingatlant sikerült megtalálnunk egy nagyszerű helyen. Ennek az épületnek van egy bizonyos bája, amit felfedezhetünk a magas mennyezetű terekben és a butikhotel kinézetű belső udvarban is. Minden fontosabb turisztikai helyszínhez közel van és a főpályaudvar is csupán 10 percre található.” – mondta André Yoleri, az a&o csoport Fejlesztési Igazgatója. A cég expanziós terveivel kapcsolatban hozzáfűzte “Szeretnénk tovább bővülni a közép-kelet-európai régióban, és a cég márkanevét biztos alapokra helyezni.”

Takács Péter, a Cresa Hungary partnere és szállodai projektekért felelős vezetője hozzátette:

Az a&o számára olyan ingatlant sikerült találnunk, amely egyszerre felel meg az általuk támasztott minőségi követelményeknek és elhelyezkedés szempontjából tökéletesen alkalmas az idegenforgalmi hasznosítás céljára. A jelenleg felújításra szoruló épület helyett hamarosan egy minden tekintetben megszépült, fiatalos de minőségi szolgáltatást nyújtó hostellel gazdagodik Budapestnek ez a része mely tovább erősíti Magyarország vonzerejét a nemzetközi utazók szemében. Az épület felújításával nemcsak megszépül egy építészeti értékeket képviselő ház, hanem hozzájárul az egész környék fejlődéséhez.

Forrás: portfolio.hu

Related posts

Tavaly több mint 30 ezren igényeltek CSOK-ot

YooJooz

CSOK használt lakásokra – ingatlanpiaci hatása

YooJooz

A babaváró támogatás részletei

YooJooz

Leave a Comment