HírekIngatlanIroda

Ezek lehetnek a 2018-as év irodái

Az Év Irodája Verseny az elmúlt 9 évben a legjobb munkahelyi minták igazi gyűjtőhelyévé vált, ahonnan azok a bérlők, vállalatok meríthetnek inspirációt, akik új irodába költöznek, új munkakultúrát szeretnének megvalósítani, és akik a legjobb szakembereket szeretnék magukhoz csábítani, megtartani.

“A nemzetközi kutatások két dologra mutatnak rá. Az első, hogy a millenniumi nemzedék, azaz az Y és az Z generáció a fizetés mellett az irodát tartja a legfontosabb szempontnak a következő munkahelyük kiválasztása során. A másik tanulság, hogy az ’office branding’ olyan új fogalom, amit 5 éven belül minden munkáltatónak meg kell tanulnia.” – mondta el Fodor Dániel, Az Év Irodája Verseny projektvezetője.

Az Év Irodája Versenyre idén több mint 160 nevezés érkezett. A beérkezett pályázatokat online közönségszavazás során lehet értékelni azevirodaja.hu oldalon. Bár a végleges döntést egy független, ingatlanpiaci szakemberekből álló zsűri hozza meg, akik a közönségszavazást követően a helyszíni bejárások során megtekintik az irodákat és értékelik a pályázatokat. A verseny végkimenetelét a közönség véleménye is befolyásolja, hiszen egy-egy nevező értékelésében a beérkezett szavazatok 10 százalékos súlyt képviselnek.
A szervezők két díjátadó eseményen hirdetik ki a győzteseket. Az irodai és dizájn díjakat 2019. február 20-án az OfficeUP irodatrend konferencia keretében adják át, ahol a verseny résztvevői, az érdeklődő HR-, iroda- és projektvezetők tapasztalatcsere mellett a legfrissebb trendekről is tájékozódhatnak. Az ingatlanszakmai kategóriák győzteseit pedig február 21-én a Real Estate Awards gálaesten hirdetik ki.

Idén ezekben a kategóriákban lehet szavazni a nevezőkre:

Az Év Irodája,

Az Év Közösségi Tere,

Az Év Új Ingatlanfejlesztése,

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Facility Management Cége,

Az Év Property Management Cége,

Az Év Asset Management Cége,

Az Év Tanácsadó Cége,

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége,

Az Év PropTech Megoldása,

Az Év Finanszírozó Cége,

Az Év Fejlesztő Cége.

Forrás:realista.hu

Related posts

Kampány indult a biztonságosabb albérletekért

YooJooz

A babaváró támogatás részletei

YooJooz

Eladták a Győri Dunacenter áruházat

YooJooz

Leave a Comment