Hírek Pénzügyek Vásárlás

Figyeljünk oda a fekete pénteki akcióknál

Folyamatosan nyomon követjük az árakat, az akciókat, s a tavalyi év hasonló időszakából okulva előre sejthető volt, hogy a fekete péntek hamarabb fog kezdődni idén is. A hazánkban közkedvelt Fekete pénteken, vagyis a Black Friday-en elméletileg óriási akciók közepette tudunk megvásárolni számtalan dolgot.

Először is szeretném ha mindenki körültekintően járna el a vásárlások során. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem így fognak tenni, s azzal is, hogy sokan erőn felül fognak vásárlásokba fogni. Most ezeknek a miértjébe nem szeretnék belemenni, hisz mindenki a saját tetteiért vállalja a felelősséget.

Inkább arra szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy erre az időszakra, nem csak a cégek készülnek, hanem sajnálatos módon a csalók is, akik a mi pénzünkre vadásznak.

Kérek mindenkit, hogy ha valamilyen kétes webáruházban, vagy bárhol a neten kétes, vagy túl jónak tűnő akciót talál nézzen utána a cégnek. Online vásárlás esetén minden esetben a weboldalon fel kell tüntetni a cég elérhetőségeit, amikbe beletartozik a cég adószáma, telephelye, telefonos e-mal elérhetősége, stb. H

Ha pl egy webáruházban csak egy űrlapon tudjuk felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel, azt a webáruházat kerüljük el messzire, nem beszélve arról, hogy ha az oldalon nincs Általános Szerződési Feltételek, illetve Adatvédelmi nyilatkozat. Amennyiben ezek nem lelhetőek fel a weboldalon, akkor azt a webshopot, céget, mindenképp kerüljük el messzire. Fekete pénteken se higgyünk a milliós kedvezményben

A Black Friday időszakára létrehozott hamis webáruházak hihetetlennek tűnő ajánlatokkal kecsegtetnek, ha pedig bedőlünk nekik, nemcsak egy adott tétel árát, de a bankkártya-adatainkat is bukhatjuk.

Gondolkodjunk, mielőtt vásárolunk a neten!

Egy másik cikkünkben az idei Black Friday akciókról fogunk egy kis részletet közölni, ahol a tapasztalatainkat, látottakat fogjuk őszintén elmondani.

Előre lelőném a poént, hogy az idei “Fekete péntek” szerintünk nem méltó a nevéhez, illetve már bohózatba ment át…részletek később, addig is figyeljünk oda, hogy hol és mit vásárolunk.!

Related posts

Egyre többen vesznek fel személyi hiteleket

YooJooz

Sokan nem tudnak erről az adókedvezményről

YooJooz

Bérelt ingatlanra is érdemes biztosítást kötni

YooJooz

Leave a Comment