HírekPénzügyekVásárlás

Figyeljünk oda a fekete pénteki akcióknál

Folyamatosan nyomon követjük az árakat, az akciókat, s a tavalyi év hasonló időszakából okulva előre sejthető volt, hogy a fekete péntek hamarabb fog kezdődni idén is. A hazánkban közkedvelt Fekete pénteken, vagyis a Black Friday-en elméletileg óriási akciók közepette tudunk megvásárolni számtalan dolgot.

Először is szeretném ha mindenki körültekintően járna el a vásárlások során. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem így fognak tenni, s azzal is, hogy sokan erőn felül fognak vásárlásokba fogni. Most ezeknek a miértjébe nem szeretnék belemenni, hisz mindenki a saját tetteiért vállalja a felelősséget.

Inkább arra szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy erre az időszakra, nem csak a cégek készülnek, hanem sajnálatos módon a csalók is, akik a mi pénzünkre vadásznak.

Kérek mindenkit, hogy ha valamilyen kétes webáruházban, vagy bárhol a neten kétes, vagy túl jónak tűnő akciót talál nézzen utána a cégnek. Online vásárlás esetén minden esetben a weboldalon fel kell tüntetni a cég elérhetőségeit, amikbe beletartozik a cég adószáma, telephelye, telefonos e-mal elérhetősége, stb. H

Ha pl egy webáruházban csak egy űrlapon tudjuk felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel, azt a webáruházat kerüljük el messzire, nem beszélve arról, hogy ha az oldalon nincs Általános Szerződési Feltételek, illetve Adatvédelmi nyilatkozat. Amennyiben ezek nem lelhetőek fel a weboldalon, akkor azt a webshopot, céget, mindenképp kerüljük el messzire. Fekete pénteken se higgyünk a milliós kedvezményben

A Black Friday időszakára létrehozott hamis webáruházak hihetetlennek tűnő ajánlatokkal kecsegtetnek, ha pedig bedőlünk nekik, nemcsak egy adott tétel árát, de a bankkártya-adatainkat is bukhatjuk.

Gondolkodjunk, mielőtt vásárolunk a neten!

Egy másik cikkünkben az idei Black Friday akciókról fogunk egy kis részletet közölni, ahol a tapasztalatainkat, látottakat fogjuk őszintén elmondani.

Előre lelőném a poént, hogy az idei “Fekete péntek” szerintünk nem méltó a nevéhez, illetve már bohózatba ment át…részletek később, addig is figyeljünk oda, hogy hol és mit vásárolunk.!

Related posts

Egyre többen vesznek fel személyi hiteleket

YooJooz

Aldi 2019. 10.31-11.06

YooJooz

Szerdán nyílt meg az Otthon Melege Program utolsó fordulója

YooJooz

Leave a Comment