Autó Közlekedés

Lincoln Continental hátrafelé nyíló ajtókkal

Első ránézésre a Rolls Royce ugrik be számomra, tehát mondhatnánk, hogy egy fajta koppintás, hisz mindkét autómárka a luxust, az eleganciát tükrözi, nem beszélve a hátre felé nyíló ajtóról, mely a Rolls Royce sajátossága volt, eddig.

Az elsőkhöz hasonlóan 90 fokos szögben ki lehet tárni, ezzel minden eddiginél könnyebb lett beszállni a fedélzetre, nem beszélve arról, hogy  tengelytávja 3,15 méteresre nőtt.

Természtesen sok mindenben a Lincoln nem veszi fel a versenyt a Rolls Royce-val, de igen ütős és méltó ellenfele.

Ha a Lincoln Continental képeit megtekintjük számtalan Mercedesre, Rolls Royce-ra, Audira utaló jeleket találunk, mint a már említett ajtó (bár ez a régi Lincoln Continentalra is jellemző volt), de ilyen lehet például a középső kartámasz és végig futó mondhatjuk térelválasztónak is, mert jókora teret elvesz, de az ablak és ajtó részeknél is számos koppintásra utaló jeleket találunk.

Mindezek ellenére egy igen szép autót dobtak össze, ami már már méltó a régi nagy márkára, mely a Ford része, így természetesen Fordos, néhol Jaguáros beütést is találunk az autón.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ennyi koppintásra utaló jelekkel tűzdelték fel az autót, s elgondolkodtató, hogy ennyire nehéz kitalálni valami újat, valami egyedit?

Kíváncsiak leszünk az eladási eredményekre…

 

 

Related posts

Kíváncsi vagy, miként keres autót naponta 300 ezer ember?

YooJooz

Benzinár csökkenés szerdától

YooJooz

Mi drágább az arany, vagy Ferrari 250 GTO-t?

YooJooz

Leave a Comment