Utazás

November 1-től megint új poggyász-szabályzat a Wizz Airnél

November 1-től kezdődően minden utas felvihet a fedélzetre egy darab ingyenes kézipoggyászt (legfeljebb 40x30x20 cm), míg az elsőbbségi szolgáltatást (WIZZ Priority) megvásároló utasok egy további fedélzeti kézipoggyászt (legfeljebb 55x40x23 cm) is felvihetnek magukkal. Emellett a Wizz Air bevezeti a 10 kg súlyú feladott poggyászt 7 eurótól induló áron.

Az utasok a fedélzeti és feladott poggyászokat kombinálva több mint 50 különböző összeállítást választhatnak egyéni igényeik szerint.

A Wizz Air 5 euróért kínálja a WIZZ Priority szolgáltatást, ami tartalmazza az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm), egy további fedélzeti kézipoggyászt (55x40x23 cm), az elsőbbségi utasfelvételt és az elsőbbségi beszállást.

Az október 10. előtt foglalt, 2018. november 1. utáni időszakra szóló WIZZ Priority nélküli foglalásokhoz a Wizz Air díjmentesen hozzáad egy 10 kg-os feladott poggyászt, míg a szintén korábban foglalt és november 1. utáni időszakra szóló, de feladott poggyászt tartalmazó foglalásokhoz díjmentesen WIZZ Priority szolgáltatást ad a légitársaság.

A Wizz Air – közleményük szerint – gyorsabb beszállást és kevesebb késést remél az új poggyász-szabályzattól.

Forrás:piac&profit

Related posts

Nézd élőben az FC Barcelona meccseit kedvező áron

YooJooz

Miskolc mézeskalács villamosa lett Európa legszebb adventi villamosa

YooJooz

A térség legnagyobb regionális reptere lesz a debreceni

YooJooz

Leave a Comment