Tech

Az új Call of Duty szenzációs rajtot vett

A játék hihetetlen startot vett. Három nap alatt, ugyanis több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára a játék fejlesztőinek, s nem utolsó sorban a befektetőknek, részvényeseknek, akiknek persze a legmagasabb számok sem elég jók.

A háború szabályai megváltoztak. Nyolc év után visszatér a Call of Duty: Modern Warfare sorozat, egy minden szempontból újraalkotott univerzummal az eredeti alkotók, az Infinity Ward jóvoltából. A 2019-es Modern Warfare minden szempontból emeli a tétet, nagyszabású egyjátékos kampánnyal, klasszikus online multiplayer módokkal, és speciális kooperatív küldetésekkel, melyekkel minden játékos ízelítőt kaphat a modern Call of Duty játékok legjavából.

Az új Call of Duty: Modern Warfare kampánya sötétebb, erőszakosabb, akciódúsabb és izgalmasabb, mint bármi, amit eddig a sorozatban láthattunk. Különleges elit katonákat, Tier One harcosokat irányíthatunk, akik Európában, illetve a Közel-Keleten indulnak küldetésekre. A történet alakulása kihatással lehet a világ nagyhatalmaira, és megrengetheti a fennálló világrendet. Az egyes küldetések során nemzetközi titkos ügynökökkel és más katonai csoportokkal együttműködve kell megoldanunk a feladatokat. Bár az új Call of Duty továbbra is klasszikus FPS, a játékmenet igen változatos. A közelharc és a megszokott tűzharcok mellett lopakodásra és mesterlövész képességeinkre is szükség lesz, az akció pedig éjjel és nappal, napsütésben és viharban, erdőben és sivatagban is ugyanolyan kihívást jelent majd.

A kampány mellett természetesen visszatér a Call of Duty sorozat legnépszerűbb része, az online multiplayer is, méghozzá visszatérő, klasszikus játékmódokkal, és részletes karakterfejlesztési rendszerrel. A megunhatatlan multiplayer nagy tempójú akciót, folyamatos előrehaladást, végtelen testreszabhatóságot ígér, a jól megszokott akciót pedig visszatérő és vadonatúj térképek dobják fel.

Az új Modern Warfare harmadik része egyben a legújabb: kooperatív online küldetések, úgynevezett elit missziók, amelyeket barátokkal vagy idegenekkel csapatba verődve teljesíthetünk, többféle nehézségi szinten, így minden képességű játékos tökéletesen szórakozhat velük. Ezeknek a küldetéseknek is saját története van, amely kihat a kampányra és a játék egész narratívájára is. Érdemes lesz nehezebb szinteken is nekivágni, hiszen így még nagyobb jutalmak üthetik a markunkat!

A Call of Duty: Modern Warfare nem csak az eddigi egyik legfrissebb és legújítóbb játék a sorozatban, de egyértelműen a legszebb is! A fejlesztők mindent kifacsartak a jelenlegi konzolok és a PC lehetőségeiből, természetesen az erősebb konzolok (Xbox One X és PS4 Pro) extra erejét is kihasználták, így ez az eddigi leglátványosabb epizód. A lenyűgöző grafikát mozifilm kaliberű hangzás egészíti ki, hogy tényleg a modern háború kellős közepén érezzük magunkat!

Related posts

Meghalt az igazi Super Mario

admin

Okosságokkal frissült a Facebook Messenger

admin

Megcsinálták az eszközt, amelyikkel sokkal jobb élete lehet a vakoknak: látást kaphatnak vele – videó

admin

Leave a Comment