StartupTechVállalkozás

Rotobtverseny Budapesten

1000120013

Érdekel a robotok világa? Szeretnél bepillantást nyerni a fejlesztésbe, az ötletek megvalósításába és az alkalmazásukba? Nagyszerű lehetőség lehet számodra az ingyenesen meglátogatható Budapesten 2020. január 11.-én megrendezésre kerülő robotrendezvényre.

Mire is számíthatsz a rendezvényen?

Az EPAM szakmai támogatásával megvalósuló rendezvényen helyet kap a nemzetközi FIRST LEGO League regionális döntője, a tíz éven aluli korosztálynak szóló FIRST LEGO League Junior Budapesti kiállítása, valamint a RoboLabor Országos Robotszumó Bajnokság HelloWorld Kupája is. Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium épületében megrendezett ingyenes eseményen ráadásul a látogatók az EPAM, a HelloWorld, a Cleverside és a Funside workshopjain saját maguk is kipróbálhatják a Scratch programozást, stop-motion filmet készíthetnek vagy akár megépíthetik és beprogramozhatják az első robotjukat, miközben a helyszínen lévő profi robotépítő szakemberek segítségével inspirációt is szerezhetnek, illetve bepillanthatnak a jövő kulisszái mögé.

A családi rendezvényen a modern oktatás képviselői is megmutatják képzési programjaikat, valamint a fiatalabb korosztály tagjai a legújabb konzolos játékokat és társasjátékokat is kipróbálhatják a helyszínen lévő játékmesterek segítségével. Az épületben ezen felül egy kisebb LEGO kiállítás is helyet kap.

A verseny zsűrijének a munkáját többek között Benkő Pál, Demjén Gábor, Fazekas Péter és Juhász Gábor is segíti majd az EPAM képviseletében, illetve Horváth Ádám, a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ divízióvezetője, Koren Balázs, a Telenor Hipersuli programjának a szakmai vezetője, illetve Balogh-Mázi Mária, Balogh Péter szakmai befektetők is. A rendezvényen Bécs város képviseletében Walter Palmetshofer is előadást tart majd, bemutatva azt, hogy a szomszédos országban miként képzelik el a fenntartható várostervezést.

 

Related posts

Virág, koszorú, ajándékkereskedő? készülhet NAV ellenőrzésre

YooJooz

Az eva alanyok legfontosabb áfa vonatkozásai II.

YooJooz

Az eva-alanyok legfontosabb áfa-vonatkozásai I.

YooJooz

Leave a Comment