Short Utazás

Miskolc mézeskalács villamosa lett Európa legszebb adventi villamosa

Mezeskalacs Villamos Karacsony Miskolc Legszebb Europa Csodalatosmagyarorszag Havazas 2020

Az Európa legszebb adventi villamosa címért 2019-ben 23 város adventi villamosa szállt harcba, köztük az előző két év győztese, a miskolci szerelvény, amely idén 52 ezer szavazattal győzött.

Büszkén jelentjük, hogy idén is magyar lett a legszebb európai adventi villamos, a miskolci mézeskalács házikóvá alakított szerelvény toronymagasan nyerte meg a versenyt – közölte Facebook oldalán az MVK Zrt.

A miskolci Adventi Villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson több mint 52 000 szavazattal harmadjára is elnyerte az Európa legszebb adventi villamosa címet. Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! Külön köszönetünket fejezzük ki kollégáinknak és mindenkinek, aki közreműködött a Mézeskalács Adventi Villamos megálmodásában, megalkotásában és közlekedtetésében!

Európa legszebb Adventi Villamosát január 5-én, vasárnap a Városház téri villamosmegállóban bárki megtekintheti 06:54-14:35 között (a régiségvásár miatt elrendelt vágányzár idején).

A villamos a kora reggeli órákban egy plusz fordulót is teljesít, a Tiszai pályaudvarról 05:54-kor, Felső-Majláthról pedig 06:30-kor indul és 06:54-re érkezik a Városház téri villamosmegállóba, ahol 14:35-ig lesz kiállítva. Ezt követően az Adventi Villamos 14:55-kor indul a Tiszai pályaudvarról és a vasárnapi menetrend szerint közlekedik.

Fotók a mézeskalács villamosról:

Forrás: csodalatosmagyarorszag.hu

Related posts

New Game websita, and store. – FreshGameNews.com

YooJooz

Nézd élőben az FC Barcelona meccseit kedvező áron

YooJooz

Adóbevallási tervezetekről, ki kapja meg, és hogyan?

YooJooz

Leave a Comment