PénzügyekTech

Apple Pay fizetés az Erste Banknál

Erste apple pay

Július 2-tól az Erste Bank Hungary ügyfelei is elérhetik az Apple Payt, az egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos mobilfizetési megoldást.

A biztonság mindenek felett

iPhone? Apple Watch? iPad? Mac? Az Apple Pay segítségével egyszerűen, biztonságosan, egyetlen érintéssel fizethet Erste Visa, Maestro és Mastercard bankkártyájával a boltokban és az interneten egyaránt.

Az Apple Pay használata során sem az eszközei, sem az Apple Pay, de még az Apple szerverei sem tárolják a teljes kártyaszámot, ráadásul az adott kereskedővel sem osztják meg, így adatai mindig biztonságban lesznek, és úgy is maradnak.

 

Hogyan működik?

Csak nyissa meg az adott készülékén a Wallet applikációt és érintse meg a + jelet!

iPhone

Nyissa meg a Wallet alkalmazást és koppintson a jobb felső sarokban látható + ikonra.

Apple Watch

Apple Watch beállításához nyissa meg iPhone-on az Apple Watch alkalmazást, válassza ki a „Wallet és Apple Pay” opciót, majd nyissa meg a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása” elemet!

iPad

iPaden a „Beállításokon” belül található ”Wallet és Apple Pay”-nél válassza a „Kártya hozzáadása” lehetőséget! A kártya biztonsági kódjának megadásával rendelje hozzá az iTunes-fiókjához társított hitel- vagy bankkártyát.

Touch ID & MacBook Pro

Touch ID funkcióval ellátott MacBook Pro-n nyissa meg a Rendszerbeállításokat, majd a „Wallet és Apple Pay”-en belül válassza a „Kártya hozzáadása” opciót!

Fizetés – hol és hogyan?

Miután felvette bankkártyáját az Apple Pay-ben, nincs más dolga, mint használni azt bármely egyérintéses terminállal felszerelt üzletben, vagy az interneten!

Related posts

A Google szerint a sötét mód kevesebbet fogyaszt

YooJooz

Megérkezett a feltekerhető TV az LG-től

YooJooz

Új okosórával jelent meg a Withings, mely EKG-t is mér

YooJooz

Leave a Comment