AutóKözlekedés

Az Év Autója a Jaguar I-PACE

Alig telt el néhány hét azóta, hogy a Jaguar I-PACE elnyerte az Év Európai Autója címet, a New York-i Autószalonon újabb elismerést kapott a villanyautó. Ezúttal a 15 éves múltra visszatekintő Világ ÉV Autója díjat zsebelte be, egészen pontosan annak három kategóriájában is a legjobbnak bizonyult.

De akkor nézzük az adatokat..:

A hivatalos adatok szerint egyetlen feltöltéssel az autó 480km-t képes megtenni, azonban ez mint tudjuk csupán egy adat. A valóság ettől még azért eltérhet.

Álló helyzetből 4,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát., Ami nem mondható egyáltalán rossz teljesítménynek. Az I-PACE 90 kWh kapacitású akkumulátora nagy energiasűrűségű lítium-ion cellákból épül fel. A rendszer kialakítása és ultramodern hőszabályozási rendszere hosszú élettartamot, valamint hosszan fenntartható csúcsteljesítményt eredményez.

Ha pedig teljesítményről beszélünk, akkor említsük meg, hogy 400 LE van a kicsikében, a rendszerteljesítmény pedig 696 Nm.

S, hogy ez mennyibe kerül? 26.700.000 forinttól indul, felszereltségtől függően persze.

Ezért az árért pedig egy csodálatos autót kapunk kívül-belül, mely nem hagyta el eddigi teljesítményét, lendületét, exkluzivitását.

Related posts

Autópálya matrica díjak 2019-ben

YooJooz

Péntektől olcsóbb lesz tankolni

YooJooz

Fontos tudni, hogy a lejárt okmányokat is elfogadják a biztosítók.

YooJooz

Leave a Comment