Luxusnegyed

Személyi asszisztenst kínál havi 99 euróért a Porsche

A Vertunak mondjuk bejött, legalábbis annyiban, hogy mindenki megtanulta, hogy bizony a 24/7 Concierge szolgáltatás nagyon burzsuj. A mobilgyártó a tavalyi csőd után éppen most próbál újra talp ráállni, így feltehetően a Prosche nem véletlenül gondolta úgy, akad némi piaci rés ezen a területen.

A németek szerényen az új 911 modellel egyidőben Porsche 360+ néven dobták piacra a digitális személyi asszisztenst. A szolgáltatás “az ügyfelek számára megkönnyítik a hétköznapokat és exkluzív élményekhez nyújtanak hozzáférést, a sürgős ajándékötlettől a személyre szabott utazási terveken át a már kiárusított koncertekre szóló jegyekig.” A tervek szerint mindez nem csak a Porsche tulajdonosoknak szól majd, de kezdetben csak az új 911 tulajdonosai számára lesz elérhető, havi 99 eurós áron. A digitális személyi asszisztens exkluzív lehetőségeket ajánl éttermek és utazási ötletek tekintetében, ráadásul különböző előnyökhöz is juttathatja felhasználóját, többek között belépést biztosít zártkörű klubokba vagy használhatják a repülőterek kiemelt váróit is.

181216porsche2a.jpg

Az új 911 bemutatása egyébként más “digitális” újdonságokat is hozott a leeendő tulajdonosoknak, a személyi asszisztens mellett van egy a különleges kirándulásokat segítő Porsche Road Trip alkalmazás, valamint egy internetes alapú Porsche Impact emisszió-kalkulátor az autóvel járó széndioxid-lábnyom semlegesítéséhez.

Forrás: burzsuj.blog.hu

Related posts

Megnyílt a Bentley Budapest

YooJooz

Eladó a Liszkay Kúria!

YooJooz

Budapestre jön az Orient expressz – egymillió forint felett a jegyár

YooJooz

Leave a Comment